Du kan handle hos os på to forskellige måder:

1.I åbningstiden i vores butik som ligger i Badstuestræde 8 1209 København K 

2. Ved at afgive en bestilling på mail.

Køb i butikken:

Du er altid velkommen i vores butik, hvor vi har et stort udvalg af tryk, litografier, originaler, bøger mm. Hvis du er ude efter en bestemt tegning, kan du med fordel kontakte os på forhånd. I galleriet tager vi imod kontanter, dankort, mastercard og andre betalingskort.

Bestilling via mail:

Hvis ikke du har mulighed for at komme i vores butik, er du meget velkommen til at afgive en bestilling på mail. Du betaler via kontooverførsel og vi sender varen med posten.

I mailen skal du angive:
1. Nummeret på den tegning du ønsker at købe.
2. Dit Fulde navn, modtager adresse og telefonnummer.
3. Offentlige institutioner, som ønsker elektronisk faktura, skal ligeledes oplyse EAN nummer.

Ordrebekræftelse:
Efter at du har sendt en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail. Her vil du få oplyst den samlede pris inkl. fragt. Desuden vil der være bankoplysninger, som du skal bruge til kontooverførsel.

Levering:
 Der kan forekomme op til tre uges leveringstid på store billeder - men som hovedregel bliver varen afsendt indenfor 3 hverdage efter modtagelse af betalingen.

Fragtomkostninger:
små billeder (cirka mål mål: 25x19 og under) koster 150kr i fragt, og de større koster mellem 300-700 kr pr. stk afhængigt af størrelse. 

de bliver sendt med en fragtcentral der specialisere sig i "fragile items". og vi forsikre dem naturligvis under fragten. 

Bytteregler:

Vi bytter gerne dine varer, som du har købt ved fysisk handel i galleriet. Du skal blot medbringe kvittering samt varen i original emballage og stand inden 30 dage.

Vi kan ikke tilbyde pengene retur.

Fortrydelsesret:

For varer, der er købt via mail bestilling og kontooverførsel, har du 14 dages fortrydelsesret som ved almindelig nethandel. De 14 dages fortrydelsesret gælder fra den dag du har modtaget varen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (ekskl. porto og ekspedition) til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Priser:

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv dansk moms, som udgør 25 %.


Powered by SmugMug Owner Log In